کاربرد کناف |همانطور که در مقالات قبل نیز به آن اشاره کردیم، کناف کرج یکی از انواع پوشش های کاذب در دکوراسیون داخلی کرج است. این سازه بیش از هشتاد سال است که در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. کناف یک سازه داخلی است که در بخش های داخلی ساختمان به شکل دیواری و یا برای سقف استفاده می شود. کناف ها کاربردهای مختلفی دارند و در بخش های مختلف ساختمان استفاده می شوند. در ادامه به معرفی برخی از کاربرد های کناف می پردازیم.
انواع کناف در دکوراسیون داخلی خانه
- سقف آشپزخانه
- سقف پذیرایی
- سقف اتاق خواب
- دکور
انواع کاربرد کناف
دیوارهای جدا کننده کناف
از کناف به عنوان دیوارهای جداکننده به منظور تقسیم فضاهای داخل ساختمان استفاده می کنند. اما باید بدانید که دیوارهای جداکننده کناف، باربر نیستند و نمی توانند وزن زیادی را تحمل کنند.
ساختار این نوع کناف ها از جنس قاب های فولادی سبک است که در بین این قاب ها صفحه های روکش دار گچی با ضخامت های مختلف بوسیله پیج به قاب متصل می شوند. درزهای بوجود آمده مابین صفحات با استفاده از نوار و بتونه مخصوص درزگیری می شود. از فضای خالی بوجود آمده بین صفحات جدا کننده می توان از انواع عایق های حرارتی استفاده کرد.
نصب و اجرای کابینت کرج و دکوراسیون داخلی کرج با گروه معماری چیکا
دیوارهای پوششی کناف
از انواع دیگر کاریرد کناف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- پوشاندن دیوارهای بنایی تازه
- بازسازی دیوارهای قدیمی
- بهینه سازی حرارتی ساختمان ها
سقف های کاذب کناف
کناف ها برای سقف در دو دسته سقف های کاذب یکپارچه و سقف های کاذب مشبک ساخته و به بازار عرضه می شود.
سقف های کاذب یکپارچه، از انواع کاربرد کناف
سقف های کاذب کناف جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب غیر استاندارد هستند که ویژگی مقاومت در برابر زلزله را دارا می باشند. ساختار سقف های کاذب کناف شامل زیر سازی فولادی سبک (متصل به سقف اصلی) بوده که صفحات گچی بر روی آن ها نصب می شود.
فضای خالی پشت سقف کاذب، امکان استفاده از انواع عایق های حرارتی و صوتی را فراهم می نماید و عبور و دسترسی به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی را امکان پذیر می کند.
سقف های کاذب مشبک
ساز و کار سقف های کاذب مشبک به این صورت است که شبکه ای از سازه های سپری، تایل های گچی را نگه می دارند. سازه کناف های مشبک توسط سیم های آویز قابل تنظیم به سقف اصلی وصل می شوند. تایل های گچی سقف کاذب مشبک در شبکه های این سازه قرار می گیرد و سقف کناف مشبک را تشکیل می دهند.
مزایای سقف کاذب کناف
1.نصب سریع و آسان سقف کاذب کناف
2.دسترسی آسان به فضای تاسیساتی پشت سقف کاذب کناف
3.تعمیر و نگهداری آسان سقف کاذب کناف
مواد تشکیل دهند کاربرد کناف چیست؟
ورق های کناف از صفحات فیبری بسیار نازک و گچ ساخته شده می باشد. اما بسته به متریالی های دیگری در انواع کناف ضد رطوبت، ضد آتش و آکوستیک وارد بازار شده است. اما کناف ساده گچی جز پرمصرف ترین نوع کناف ها به حساب می اید. برای مثال بیشتر سقف کاذب کناف، از نوع ورق های ساده گچی می باشد اما برای اجرای سقف کاذب کناف استخر و مکان هایی که رطوبت بالایی دارند؛ از کنافی مورد استفاده قرار می دهند که سطح آن با یک لایه پی وی سی، روکش دار شده است. برای اجرای سقف کاذب کناف، ابتدا ورق ها گالوانیزه و آویز هایی به سقف اصلی متصل می کنند و سپس با استفاده از پیچ ورق های کناف را یکی یکی متصل می کنند. در حال حاضر ورق های کناف ساده، عایق در ضخامت ۶٫۵ میلیمتری، ۹٫۵ میلیمتری، ۱۲٫۵ میلیمتری و ضخامت ۱۵ و ۱۸ میلیمتری به تولید میرسد.