کناف مهرویلا
جنس کناف مهرویلا
در دنیای امروز از کناف مهرویلا امروزه برای زیبایی نمای داخلی ساختمان و نمای داخلی واحد های آن مورد استفاده قرار می دهند یکی از مدل های جدید که چند سالی می باشد در حال اجرا است و دارای بازخورد خوبی هم بوده است سقف کناف می باشد. این مدل اجرای نما و به طراحان امکان داده است تا قادر باشند طراحی های خاصی را در دیواره و سقف داخلی ساختمان و خانه ها ایجاد نمایند. آیا کناف مقاومت نیاز در برابر حوادث و اتفاقات طبیعی مثل: زلزله را دارد یا خیر. برای بسیاری از پیمانکاران و صاحبین خانه این سوال که جنس کناف در کرج از چیست؟ پیش آمده می باشد.
اجزای تشکیل دهنده کناف مهرویلا چیست؟
برخلاف تصور خیلی ها اجزای تشکیل دهنده کناف در کرج ساده نمی باشد کناف ها به چند دسته تقسیم بندی می شوند که هر کدامشان از ترکیب بندی خاصی برخوردار هستند؛
- RG صفحات گچی معمولی روکش دار:
این نوع از صفحات ساختاری ساده دارند و بیشتر برای مصارف معمولی مورد استفاده قرار داده می شوند.
- MR صفحات گچی که در برابر رطوبت مقاوم هستند:
این صفحات را بیشتر در مناطقی استفاده می کنند که رطوبت بالایی دارد. همچنین مکان هایی مانند استخر ها و … هم که رطوبت بالایی دارد بهتر است تا از این نوع صفحات گچی استفاده گردد.
- FR صفحات گچی که در برابر حریق مقاوم می باشند:
در مکانهایی که ممکن است اتش سوزی بیشتر رخ دهد بهتر است از این نوع صفحات استفاده گردد. بر روی ستون ها و مکان هایی مثل موتور خانه ها جا هایی می باشند که باید از این نوع پنل ها مورد استفاده قرار داد.
- FM صفحات مقاوم در برابر آتش و رطوبت:
مهندسی به کار رفته در این نوع صفحات پیشرفته تر بوده و به مراتب از انواع دیگر از قیمت بالاتری برخوردار است. این صفحات همانطور که از اسمش مشخص است در برابر رطوبت و آتش مقاوم می باشند.
اجرای کناف مهرویلا فواید بسیاری دارد
- در زمان صرفه جویی می شود به گونه ای که اگر یک محیط با انجام گچ کاری یک هفته طول بکشد تا کامل گردد اجرا کناف نصف این مدت و یا شاید کمتر زمان ببرد تا کامل شود.
- در کناف میتوان طرح دلخواه خود را به بهترین شکل ممکن اجرا کرد.
- در اجرای کناف میتوان ارتفاع سقف مورد نیاز خود را تعیین کردبه گونه ای که در بعضی از ساختمان ها ارتفاع منزل زیاد می باشد و با کناف کاری میتوان ارتفاع سقف را کوتاه کرد.
- کناف عایق صدا است و برای محیط کار بسیار مناسب می باشد.
- از نظر استحکام بسیار محکم می باشد و سختی بسیار بالایی دارد و حتی برای تقسیم بندی محیط به عنوان دیوار مورد استفاده قرار داده می شود.
- در کناف شما امکان این را دارید که برای تغییر نور پردازی خود به راحتی سیم ها و اتصلات برق را جابجا کنید ولی در گچ کاری خیلی سخت است که این کار را بخواهید انجام دهید و باید آن قسمت را تخریب نمایید.
بررسی مزایا و معایب کناف
حال که متوجه شدید کناف چیست وقت آن رسیده با مزایا و معایب سقف کناف نیز آشنا شوید تا بتوانید با در نظر گرفتن کلیه فاکتورهای موجود انتخابی بهینه داشته باشید.
از مهم ترین مزایای کناف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- وزن سبک: سازه هایی که با استفاده از کناف ساخته شده اند وزن کمتری نسبت به سازههای گچی دارند و همین امر موجب می شود تا در برابر زلزله ایمن باشد.
- اجرای آسان: نصب سازه های کناف در مقایسه با گچ بسیار سریع تر و آسان تر می باشد
- منعطف بودن: کناف دارای انعطاف بالایی می باشد
- مقاومت: در برابر رطوبت، حرارت و آتش مقاوم و عایق است.
- تنوع: تنوع کناف به شما اجازه می دهد متناسب با سلیقه و بودجه خود بهترین گزینه را انتخاب نمایید.
- کاربرد: استفاده از کناف ضمن اینکه نوعی پوشش به حساب می اید برای زیباسازی و امور دکوراتیو نیز به کار می رود.
- علاوه بر موارد فوق خوب است اگاه باشید که ضخامت کناف نسبت به مصالح سنتی بیشتر می باشد و این گزینه بر استحکام سازه تاثیر می گذارد.
- تاسیسات ساختمانی را به آسانی می توان از پشت این سازه عبور داد و به آنها دسترسی داشت.
پس از بررسی مزایای کناف نوبت به بررسی معایب کناف می باشد.